ΣΥΔΑΠΤΤ: Ερωτηματολόγιο για τον ρατσισμό – Συγκέντρωση Σάββατο 22/3, 15:00, Πλ. Συντάγματος

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΔΑΠΤΤ: Ερωτηματολόγιο για τον ρατσισμό – Συγκέντρωση Σάββατο 22/3, 15:00, Πλ. Συντάγματος

Συμπληρώστε ερωτηματολόγιο της ΓΣΕΕ για τις παράνομες διακρίσεις, τα στερεότυπα και τον ρατσισμό

Συγκέντρωση

Σάββατο 22/3, ώρα 15:00, Πλατεία Συντάγματος

Με αφορμή την ημέρα διεθνούς κινητοποίησης κατά του ρατσισμού και του φασισμού:

Σας προωθούμε Εγκύκλιο της ΓΣΕΕ, την οποία μας απέστειλε το ΕΚΑ (Εργατικό Κέντρο Αθήνας), με την οποία μας ζητούν να συμμετέχουμε σε έρευνα, με την συμπλήρωση ερωτηματολογίου σχετικό με τις παράνομες διακρίσεις, τα στερεότυπα και τον ρατσισμό.

Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε ενήλικα άτομα άνω των 18 ετών και η συμπλήρωσή του γίνεται σε πολύ σύντομο χρόνο (3-5 λεπτά).

Ο σύνδεσμος για το ερωτηματολόγιο είναι ο ακόλουθος: https://kmop.limequery.com/653424?lang=el

Σας καλούμε, να δώσουμε όλοι μαζί, το παρών στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στην Πλατεία Συντάγματος, το Σάββατο 22 Μάρτη στις 3 μ.μ., στην οποία καλούν επίσης το ΕΚΑ και η ΓΣΕΕ.

«Οι κατακτήσεις των δημοκρατικών πολιτών, η ίδια η δημοκρατία, οι ελευθερίες, τα δικαιώματα των καταπιεσμένων, των μειονοτήτων, των γυναικών, των διαφορετικών ανθρώπων απειλούνται από την άκρα δεξιά, τους νοσταλγούς των δικτατοριών, του ναζισμού και του ολοκαυτώματος.

Στην Ελλάδα η δικαιοσύνη καταδίκασε την ναζιστική Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση ενώ ένα κίνημα πολιτών αντιστάθηκε στην απειλή του φασισμού με τα συνδικάτα στη πρώτη γραμμή. Οι καταγγελίες των συγγενών των θυμάτων και των επιζώντων του ναυαγίου της Πύλου χρειάζεται να διερευνηθούν σε βάθος από την δικαιοσύνη, χωρίς καμία συγκάλυψη. Nα μην γίνει η Πύλος τα Τέμπη των προσφύγων, να χυθεί άπλετο φως στο έγκλημα που κόστισε ανθρώπινες ζωές.» (από την ανακοίνωση του ΕΚΑ)

Το Δ.Σ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Μαρία Δημητρίου 6977428530
Στυλιανός Ταμπακουλάκης 6979527235