Εργαζόμενοι στην Δομή Ψυχικής Υγείας ΝΕΦΕΣ : Συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 το πρωί

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εργαζόμενοι στην Δομή Ψυχικής Υγείας ΝΕΦΕΣ : Συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 το πρωί

Οι εργαζόμενοι στην Δομή Ψυχικής Υγείας «ΝΕΦΕΣ» που εργάστηκαν επί έναν ολόκληρο χρόνο απλήρωτοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση  στο Υπουργείο Υγείας την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 στις 9 το πρωί για να διεκδικήσουν τους δεδουλευμένους μισθούς. Την συγκέντρωση καλύπτει το Σωματείο μας.

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας οφείλει να δικαιώσει τους συνάδελφους που παρά το γεγονός ότι εργάστηκαν απλήρωτοι για έναν ολόκληρο χρόνο δεν εγκατέλειψαν τους ασθενείς και την Δομή. Η μοναδική δικαίωση αυτών εργαζομένων είναι η καταβολή των δεδουλευμένων μισθών.

Οι αιτιάσεις του Υπουργού Υγείας ότι η Δομή είναι ιδιωτική εταιρεία και η υπόθεση δεν αφορά το Υπουργείο είναι προσχηματικές αφού η Δομή χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Υπουργείο και ανήκει στους εποπτευόμενους φορείς του.

Το Σωματείο μας στηρίζει τους εργαζόμενους και απαιτεί από τον Υπουργό Υγείας να δώσει άμεσα την μοναδική λύση που υπάρχει. Την καταβολή των μισθών απευθείας από το Υπουργείο στους εργαζόμενους. 

Οι δεδουλευμένοι μισθοί είναι προϋπολογισμένοι στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας ανήκουν στους εργαζόμενους και πρέπει να τους αποδοθούν.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γεν. Γραμματέας      

Αλεξόπουλος Δημήτρης                                                                            Γκόγκος Παναγιώτης