Προσφυγή ΟΙΕΛΕ και ΣΙΕΛ στο Υπ. Εργασίας για την εκδικητική απόλυση του Στ. Κατσουλάκου

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσφυγή ΟΙΕΛΕ και ΣΙΕΛ στο Υπ. Εργασίας για την εκδικητική απόλυση του Στ. Κατσουλάκου

τι αναφέρει σχετικά η ΟΙΕΛΕ

Προσφυγή ΟΙΕΛΕ και ΣΙΕΛ στο Υπ. Εργασίας για την εκδικητική απόλυση του Στ. Κατσουλάκου από τη Σχολή Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου – Παρέμβαση για το θέμα από τη ΓΣΕΕ

Όπως είχαμε ανακοινώσει πρόσφατα, η ΟΙΕΛΕ και ο ΣΙΕΛ θα προσφύγουν στο Υπουργείο Εργασίας και πιο συγκεκριμένα στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ) ζητώντας τριμερή συνάντηση (εκπροσώπων πολιτείας, εργοδότη και εργαζόμενων) για την προκλητική και εκδικητική απόλυση του Σταύρου Κατσουλάκου. Υπενθυμίζουμε ότι ο συνάδελφός μας απολύθηκε προσχηματικά, δήθεν για σπουδαίο λόγο, μετά από «παγίδα» που του έστησε το σχολείο του, προκειμένου να απαλλαγεί από το γενναίο συνδικαλιστή που κατανίκησε ακόμη και στον Άρειο Πάγο τον εργοδότη του.

Η ΟΙΕΛΕ και ο ΣΙΕΛ ζητούν από τον ΟΜΕΔ τη διενέργεια «συμφιλιωτικής διαδικασίας» με αίτημα την ανάκληση της απόλυσης και την άμεση επαναπρόσληψη του εκπαιδευτικού. Στη διαδικασία θα παρέμβει και η ΓΣΕΕ, καθώς η εκδικητική απόλυση συνδικαλιστικού στελέχους δεν αφορά μόνο στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά στο σύνολο του κόσμου της εργασίας.

Διαβάστε εδώ την προσφυγή της ΟΙΕΛΕ και του ΣΙΕΛ.