Αντιπολεμική Συναυλία στη Θεσσαλονίκη

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντιπολεμική Συναυλία στη Θεσσαλονίκη

 Αντιπολεμική Συναυλία στη Θεσσαλονίκη
Ενάντια στη Ρωσική εισβολή στην ΟυκρανίαΕνάντια σε κάθε εισβολή, σε κάθε επεκτατική και φασιστική πολιτική
Αλληλεγγύη σε όλους τους πρόσφυγες

1) Καταδικάζουμε τον ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό Ρωσίας, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ & ΕΕ, κυρίως όμωςτα φονικά αποτελέσματά του σε βάρος του λαού της Ουκρανίας. 

2) Καμία στρατιωτική εμπλοκή ή άλλου είδους συμμετοχή της χώρας μας στον πόλεμο, πέρα από την αποστολήανθρωπιστικής βοήθειας. 

3) Αλληλεγγύη σε όλους και όλες τους/τις πρόσφυγες και πλήρηαναγνώριση των δικαιωμάτων τους. 

4) Κατάργηση των πυρηνικών όπλων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο, αναλαμβάνει πρωτοβουλία διοργάνωσης πάνδημου αντιπολεμικού συλλαλητηρίου -συναυλίας στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης. Ημερομηνία ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ.
Δ.ΣΣΜΒΕ – ΠΜΣ (Π.Θ)

Σημείωση“Τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει σχετικά με την συμμετοχή στην αντιπολεμική συναυλία, αφορούν επαφές και προσπάθεια συνεννόησης. Η τελική λίστα των συμμετοχών θα ανακοινωθεί παραμονές της εκδήλωσης. Ότι έχει διαρρεύσει αποτελεί πρωτοβουλία των συντακτών των άρθρων και όχι επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών. Πρόθεσή μας να ενώσουμε όλον τον καλλιτεχνικό κόσμο στην εκδήλωση.  Όπως όλοι καταλαβαίνουμε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. Επίσημα ως διοργανωτές δεν έχουμε ανακοινώσει κανένα όνομα. Έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας για την τελική λίστα.”

Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος

ΕΤΟΣ   ΙΔΡΥΣΕΩΣ  1922

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.

ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 11

54621 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλ. 2310271698

smve22@gmail.com