ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Συγκάλεσαν Δ.Σ. εν μέσω πανδημίας!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Συγκάλεσαν Δ.Σ. εν μέσω πανδημίας!

Εκτεθειμένη η ηγεσία του ΕΝ.Α.Σ. Alpha-Εμπορικής

H ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην ALPHABANK, σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει απόπειρα σύγκλησης του Δ.Σ. του ΕΝ.Α.Σ Alpha – Εμπορικής, με στόχο την τροποποίηση του καταστατικού του, εν κρυπτώ. Το πλήρες κείμενο της καταγγελίας αναφέρει:

Απίστευτο κι όμως αληθινό…Με πρόσκληση του ο Προέδρος του ΕΝ.Α.Σ Alpha – Εμπορικής Γιώργος Κωνσταντινόπουλος συγκάλεσε συνεδρίαση του 15μελούς οργάνου την Πέμπτη 19.3.2020.

Οι “πονηροί Πασόκοι” θεώρησαν ότι…μες στην αναμπουμπούλα θα καταφέρουν να “περάσουν” επιτέλους την ποθούμενη τροποποίηση του Καταστατικού του ΕΝ.Α.Σ. (από τον Σεπτέμβριο του 2019…το παλεύουν) πριν τη συνταξιοδότησή τους. Ωστόσο ατύχησαν για άλλη μια φορά.

Την Δευτέρα 16.3. με μια (γραμμένη στην κυριολεξία “στο πόδι” λόγω των έκτακτων συνθηκών που όλοι ζούμε) επιστολή του προς την ΟΤΟΕ, κοινοποιούμενη στην αρμόδια για το Προσωπικό Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της Alpha Bank, το μέλος του ΔΣ και εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της “ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ” συν. Μητροτάσιος Σπύρος, υποχρέωσε την ανεύθυνη ηγεσία του Συλλόγου της Εμπορικής σε άτακτη υποχώρηση.

Το ΔΣ αναβάλλεται επ αόριστον… έγραφαν σε μήνυμά τους 2 ώρες αργότερα.

Ήταν τέτοιος μάλιστα ο πανικός τους που ως και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank απευθύνθηκαν -σύμφωνα με τα λεγόμενά τους-προκειμένου να καθησυχάσουν τη Διοίκηση και να την διαβεβαιώσουν ότι το ΔΣ δεν θα πραγματοποιηθεί. Δεν παρέλειψαν φυσικά να εκφράσουν για άλλη μια φορά την οργή και το μένος τους απέναντι στον εκπρόσωπο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στον οποίον τηλεφώνησε ο Γεν Γραμματέας του ΕΝ.Α.Σ. κ. Βασίλης Χαιρέτης εξυβρίζοντάς τον χυδαία.

Ωστόσο σημασία έχει ότι το Δ.Σ. αναβλήθηκε και η υγεία των συναδέλφων και των οικογενειών τους διαφυλάχθηκε.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ALPHA BANK