Συμπαράσταση στην απεργία του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμπαράσταση στην απεργία του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής

Σύλλογος Εργαζομένων στην ΕΤΕ προερχόμενων από την πρώην Εθνοdata:

Συμπαράσταση στην απεργία του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής με αίτημα τη στήριξη των ενοικιαζόμενων-εργολαβικών συναδέλφων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει την αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζόμενων της Εθνικής Ασφαλιστικής οι οποίοι απεργούν τη Τετάρτη 8/1/2020 με αίτημα τη βελτίωση της αμοιβής και των όρων εργασίας των συναδέλφων εργαζόμενων στην Εθνική Ασφαλιστική μέσω της εταιρείας Icap Outsourcing Solutions.

Όταν ένας στους τρεις εργαζόμενους στην Εθνική Ασφαλιστική είναι υπάλληλος άλλης εταιρείας, έχει φθάσει προ πολλού η στιγμή οι εργαζόμενοι, ενοικιαζόμενοι-εργολαβικοί και τακτικό προσωπικό, να δράσουν από κοινού. Ο Σύλλογος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι από τους λίγους – το μόνο επιχειρησιακό σωματείο στο χρηματοπιστωτικό κλάδο – που έχει εγγράψει και τους ενοικιαζόμενους-εργολαβικούς ως μέλη του, χωρίς να χάσει τίποτα από τη δυναμική του και την ικανότητά του να στηρίζει τα δικαιώματα όλων των μελών του.

Μετά τις εξελίξεις στη Τράπεζα Πειραιώς, όπου τραπεζοϋπάλληλοι μετακινήθηκαν σε άλλη εταιρεία, τις εξελίξεις στον ΟΤΕ όπου οι απεργοί πρέπει να περιφρουρούν την απεργία τους για να μη γίνονται απεργοσπάστες οι συνάδελφοι τους εργολαβικοί εργαζόμενοι, θα πρέπει να αποτελεί συνείδηση σε όλους μας ότι η δύναμη μας είναι η ενότητα των εργαζομένων και οι κοινοί αγώνες. Όταν οι διπλανοί μας εργαζόμενοι αμείβονται με 650 ευρώ και απολύονται χωρίς λόγο, το μέλλον δεν προοιωνίζεται ρόδινο.

Στηρίζουμε τον αγώνα του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής και ευχόμαστε να ανοίξει τον δρόμο για κοινούς αγώνες, κοινές διεκδικήσεις, κοινές νίκες.

Το Δ.Σ.